Wachtwoord vergeten

 • Doe de rendementcheck!

  rendementcheck

 • 7 redenen om voor worlds of fun te kiezen:

  1. Worlds of Fun garandeert het hoogst haalbare rendement op uw locatie
  2. Worlds of Fun heeft een eigen service app voor storingsmeldingen
  3. Worlds of Fun heeft een eigen, deskundig serviceteam
  4. Worlds of Fun plaatst in geheel Nederland speelautomaten
  5. Worlds of Fun levert speelautomaten die aansluiten bij de wensen van uw klant
  6. Worlds of Fun heeft ruim 60 jaar ervaring in de speelautomaten branche
  7. Worlds of Fun verzorgt, waar mogelijk, de jaarlijkse vergunningaanvraag voor speelautomaten
 • Automaten

  Of u het nu een gokkast of fruitautomaat noemt, een speelautomaat heeft een toegevoegde waarde voor uw horecabedrijf. Gasten waarderen dit amusement in een café, restaurant of hotel. Een automaten neemt weinig ruimte in en is dus bijna altijd wel te plaatsen. Misschien worden dit wel de best renderende vierkante meters van uw onderneming.
  Worlds of Fun biedt een aantrekkelijk programma aan machines en een 24/7 servicedienst.

  Bel mij svp

 • Service

  Worlds of Fun investeert in de nieuwste apparaten, met een hoog rendement. Mocht er toch een storing voorkomen, dan is onze servicedienst volledig thuis in het repareren en onderhouden van alle bekende kansspel- en amusementsautomaten. Ons team van servicemedewerkers en monteurs staat 365 dagen per jaar paraat en is op diverse manieren bereikbaar: persoonlijk, via de meldcentrale en via onze service APP voor de smartphone. Door eventuele problemen snel te verhelpen zorgen we er voor dat er maximaal gespeeld kan worden: Play the game!

 • Worlds of Fun

  Een jarenlange ervaring in speelautomaten en gokkasten, die al drie generaties terug gaat, aangevuld met een persoonlijke benadering en topservice, maakt de keus wel heel gemakkelijk.
  Worlds of Fun biedt altijd een verrassende oplossing voor uw wensen wanneer het om automaten met een aantrekkelijk rendement op uw locatie gaat. Wij selecteren telkens weer de laatste trends op het gebied van speelautomaten en garanderen de hoogst haalbare omzetten binnen uw bedrijf. Zo bedienen we horeca ondernemers in Nederland naar volle tevredenheid.

Menu